Iphone

The Walls, voor uw keukenrenovatie

U wilt uw keuken renoveren? Wij doen de afbraak van uw oude keuken, plaatsen de nodige nieuwe leidingen en elektriciteitsvoorziening en regelen de levering, plaatsing en afwerking van uw nieuwe droomkeuken. The Walls voert elke keukenrenovatie met precisie uit.

Totaalrenovaties
Na verloop van jaren is de keuken aan vervanging toe. Niet alleen omwille van het design, maar door het dagdagelijks gebruik duikt er her en der slijtage op. The Walls kan uw oude keuken nieuw leven inblazen: zowel afbraak als het plaatsen van nieuwe leidingen en elektriciteitsvoorziening en het volledig plaatsen van uw nieuwe keuken. Wij zorgen voor een goed doordacht plan om te renoveren en zo aan al uw wensen te voldoen. Zo tovert u met The Walls uw oude keuken om tot de stijlvolle keuken waar u altijd van heeft gedroomd! Wanneer renoveren een optie is, bent u sowieso financieel beter af. Daarnaast brengen (totaal)renovaties ook minder werk met zich mee en beschikt u met een beperkt aantal ingrepen weer over een keuken die er spiksplinternieuw uitziet.

Aanschaf keukenmeubilair
Voor keukenrenovaties werken we samen met Thys in Kapellen. Daar heeft u de mogelijkheid om allerhande keukenmeubilair en -apparatuur uit te kiezen binnen diverse prijscategorie├źn. U vindt er een ruim aanbod aan keukens in alle stijlen.

Contact
De mogelijkheden bij de renovatie van uw keuken zijn eindeloos. Samen met u bekijken we wat praktisch haalbaar is en wat het prijskaartje betreft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u een duidelijk beeld van de volledige renovatie van uw toekomstige keuken.
Copyrights © 2020 The Walls BVBA