Iphone

LEVERING EN PLAATSING VAN RAMEN EN DEUREN DOOR THE WALLS!

Voor de plaatsing van ramen en deuren (in PVC of aluminium), alsook de eventueel bijhorende rolluiken en vliegramen, kunt u beroep doen op The Walls in Groot-Antwerpen.

Onze materialen hebben zeer goede isolatiewaarden en voldoen aan alle kwaliteitseisen en -normen: ze voldoen aan alle voorwaarden opdat u een beglazingspremie van Fluvius kan krijgen.

Uitstraling en wooncomfort
Ramen en deuren vormen een erg belangrijk onderdeel van uw huis of appartement. Niet alleen de uitstraling van uw woning, maar ook het algemene wooncomfort dat u zelf ervaart wordt erdoor bepaald. Dankzij twintig jaar professionele ervaring kunnen wij voor elk gebouw deuren of ramen op maat plaatsen.

Aluminium - PVC
Aluminum en PVC zijn de meest gebruikte materialen. U kan zelf kiezen tussen deze twee opties. Uiteraard zorgen we voor het nodige professionele advies. Aluprof (alu), Aluplast en Rehau (PVC) zijn de merken waarmee wij aan de slag gaan.

Contact
De professionals van The Walls staan in voor het volledige raam- of deurproject van start tot finish. Opmetingen, levering, plaatsing en afwerking: alles wordt door onze vakmannen nauwgezet uitgevoerd en opgevolgd.
Copyrights © 2020 The Walls BVBA