Iphone

The Walls, uw professionele schilder

Schilderwerken voeren we met de nodige precisie uit. Zowel voor het schilderen van uw muren, plafonds, alle houtwerk, … binnen of buiten kan u bij ons terecht. Ook voor speciale schildertechnieken of het plaatsen van kroonlijsten (sierlijsten) kunt u beroep doen op ons.

Vooraleer u van start gaat, is het belangrijk om de juiste kleur en soort verf te kiezen. Kleur heeft een groot effect op uw gevoel, houd er dus rekening mee bij de inrichting of restyling van uw gebouw. U kunt uw verf kiezen bij Blauwe Hond, met diverse winkels in Antwerpen en Hoboken. Om uw verfwerken tot in detail uit te voeren, hebben we een erkende opleiding van drie jaar achter de rug. Vooraleer we beginnen te schilderen, voeren we uiteraard ook alle voorbereidende werken uit zoals de vloer met protectiekarton beschermen, alle ramen, deuren, plinten,… met tape afplakken, het plamuren van gaten en barsten, het verwijderen van oude behang, spleten met overschilderbare acrylaatkit spuiten.

Contact
Elk project wordt met finesse uitgewerkt. Voor elke toepassing of ondergrond weten we een gepaste oplossing. Zowel voor kleine muren of een totaalproject van schilderwerken kunt u bij The Walls terecht. U kunt ons ook vragen naar een vrijblijvende, niet-bindende offerte en gratis advies.
Copyrights © 2020 The Walls BVBA